Program megrendelése


1, Érdeklődő kérdéseire szivesen válaszolunk.

Elérhetőség: Mobil: +36 70 389 5664

2, Megrendelő elküldése elekronikus formában. 

Cimünk:  lafisoft@lafisoft.hu vagy  lafisoft@emitelnet.hu

A megrendeléshez az alábbi adatokat kérjük e-mailban:

  • rendelt program megnevezése, 
  • cég neve és számázási, levelezési címe,
  • adószáma,
  • kapcsolattartó telefonszáma, email-cime, neve
  • kért telepítési mód ( önálló, vagy általunk TeamViewer távprogram segitségével )

3, Megrendelés visszaigazolása.

A megrendelést nyílvántatásba vesszük, és kapcsolattartó számon megkeressük Önt, a kapott megrendelői adatok egyeztetése érdekében.

4, Program telepítése, beállítása kért módon 

A regisztrációs dij fizetési módja banki átutalás 8 napos fizetési határidővel, amelyhez szükséges számlát a sikeres beüzemelést követően adunk ki. 

6, Dijtalan terméktámogatás egy évig

Telefonos tanácsadás, számítógépes távsegítség (Teamviewer) program segitségével. Dijtalan program frissités. 

7, Évente automatikusan meghoszabbitott terméktámogatás

A vásárlás évében a követés dijtalan. Azt követően évente egy alkalommal számlázunk 8 napos fizetési határidővel. Számlázó programoknál a követési dij kötelező. A NAV követelményeknek folyamatosan eleget kell tenni ami állandó fejlesztést igényel. A követés lemondása, azaz a program kivonása a használatból estén kérjük jelezze ezt felénk elektronikus levél formájában. Egyéb ( nem számlázó program esetén ) az ügyfél dönti el hogy él-e a követés lehetőségével. Ez dijtalan program frissítés, telefonos tanácsadás, számítógépes távsegítség (Teamviewer)  távezérlő program segitségével. Kérésre feltelepitjük a programot, illetve a távszoftver segitségével a felmerült üzemeltetési problémákon is segitünk. Általában ahol van követési díj, ott annak összege évente a teljes regisztrációs dij 10-25% között van a progam témájától és bonyolultságától függően. A pontos összeg az adott program részletezésében olvasható.

 


A vásárlásra az internetes értékesités szabályai érvényesek amely tartalamazza a 14napos visszatéritési garanciát a és ezen belül a vevő vételtől való elállási jogát.