Korlátlan számú raktárat kezelő számlázó

Korlátlan számú alraktárat kezelő raktárkészlet kezelő és számlázó program.

Regisztrációs díj: 
120000Ft
Éves követési díj: 
10000Ft
Kézikönyv: 
MéretFeltöltés dátuma
PDF ikon raktar_szamla_alrk_se_3.1.x_netto_1s_kezikonyv_20160412.pdf1.34 MB2016. 04. 12. 19:47

Korlátlan számú raktárat kezel. Van egy kiemelt raktár, a központi raktár. Kódja 00001-es. Az anyagok mozgatása bizonylat rendszerben történik. A bevételezés és a kiadás szállítólevéllel, minden esetben kezeli a készletet. A raktárak közötti bizonylat a rendszeren belüli készleteket tudja mozgatni a raktárak között. Egy raktárba irányuló anyagok menyiségét akkor vonja össze, ha cikkszáma és eladási egyságára azonos.

A kiadási oldalon több bizonylat alternatíva van:

- szállítólevél,
- belföldi számla ( AKK,TAM,AM 5,18,27 % ÁFA kulcsokkal )
- FAD számla ( fordított adózású számla )
- devizás kétnyelvű számla ( tetszés szerinti devizával egyenlőre angol/magyar nyelven  )
- előleg számla,

Kiadási bizonylatok közül nem kezeli a készletet, az ajánlat,előleg és devizás számla. Számla,FAD számla esetén eldönthető hogy levonja-e a készletet vagy sem, minden egyes bizonylat esetén egyedileg.

Alkalmazott, nyomtatott számlaformátum a legegyszerűbb eset az 1s, azaz egysoros verzió. Itt az eladott tétel adatai egy sorban elférnek. A megnevezés a leghosszabb adatmező, ami általában 80 karakter széles. Például egy vasboltnak ideális számla megjelenítési formátum, mert tömör, egy a4-es lapon kb. 40 tétel is elfér. Csak nettós verzió tölthető le. Nettós rendszerben a program rászámolja az egységárra az ÁFÁ-t. Az anyagtörzsben mindkét ár látható, de a nettó eladási árat kell rögzíteni. Számlázáskor, bevételezéskor az eladott tétel kiválasztására alkalmazható a vonalkód olvasó is, ha ez a funkció be van kapcsolva. Ügyfelenként megadható a kedvezmény százalék, fizetési módja, esetleges határideje. A ügyfélhez rendelt kedvezmény százalék  automatikusan korrigálja a 100%-os eltárolt eladási árat, amikor beemejük a számlára a tételt. Az elkészített bizonylatok kezelése rugalmas, bármikor javítható a korábban elkészített. Számlák esetében, ha ki lett nyomtatva az eredeti példány, a módosítási funkció blokkolásra kerül. A program rendelkezik helyreállítási funkciókkal.  Mivel minden mozgás bizonylatolt, egy menüpont meghívásával a pillanatnyi raktárkészlet újra szerkeszthető. Rendelkezik egy anyag mozgásait megjelenítő un. anyagkartonnal. Itt időrendi sorrendben látható az adott anyag bevételezései, értékesítései. Saját lógó megjeleníthető a számlákon. Ha sikeresen beállította a regisztráció pontban, a föpanelen a bal oldalon a felső sarokban láthatóvá válik.

listák:

- kiállított bizonylatok listája egy időintervallumban ( összes bizonylat típusra )
- kifizetetlen számlák,
- egy vevő vásárlásai,stb.

Ezeket folyamatosan bővítjük az ügyfeleink visszajelzési alapján.