Speciális programok


Hálózati működésre alkalmas, többfelhasználós programok

Autószerviz program  V 2.0.0 nettós 1s Mysql 2016 (Windows)

Az autószerviz 1.7.0 nettós verzió hálózatra adoptált verziója. Minden Windows verzión működőképes. Telepítése informatikai ismereteket igényel. Egyszeri helyszíni kiszállás a gyakorlat. Ezt követöen távolról is biztosítható a terméktámogatás.

Számlázó program szamla_se_1.1.0 mysql 2016 (Windows)

Általános számlázó 1.0.0 nettós verzió hálózatra adoptált verziója. Minden Windows verzión működőképes. Telepítése informatikai ismereteket igényel. Egyszeri helyszíni kiszállás a gyakorlat. Ezt követöen távolról is biztosítható a terméktámogatás.

Étkeztetés rendelés kezelését, és kiszállitást adminisztráló program (Windows)


Egygépes speciális programok

Mezőőri fölnyilvántartó program (Windows)

Egy polgármesteri hivatal a körzetébe tartozó örzött, védett területeket tartja nyiván. Segítségével kiszámitható hogy egy termőföld,mező,erdő stb tuladonosa mennyi mezőőri jutalékot kell hogy fizessen a polgármesteri hivatalnak.

Kábeltv-internet szolgáltató, örző-védő szolgálat számlázó programja (Windows)

Ez egy sorozat számlázó program. Általában havi rendszerességgel számláznak fix összeget. Minden ügyfél esetén meghatárott egy referencia számla, amit számlázáskor az adott hónapra aktualizál. Azaz a számla dátum adatait a hónaphoz igazitja. A nyomtatott számla kombinálva van a csekkel. Az A4-es álló lap felső kétharmada számla, alsó egyharmad  csekk. Erre rendszeresitett előnyomtatott papir szükséges. Egy gombnyomással lehet tömegesen számlát gyártani.

Liba, kacsa nevelés, hízlalás adminisztrációs program (Windows)

Vendéglátó standprogram (Windows)