Számlázó V 4.1.0 sqlite3 Windows és Linux op.rendszerre.

Számlázó program amely platform független. Annyira rugalmas, hogy az adatbázis mozgatható a Linux/Windows programok között.  A program nem épül be az operációs rendszerbe.  Windows telepítőkészlet a c:\lafisoft könyvtárba másolja a program összetevőit, majd elkészíti az indító ikont az asztalon, és a program bejegyzést a start menüben. Ha pendrivére telepíti, hordozható számlázója lesz. Azaz, ha történetesen az  ügyfél gépén szeretne saját számlát készíteni, nincs semmi akadálya.
 

Regisztrációs díj: 
12000Ft + ÁFA
Program: 
CsatolmányMéretFeltöltés dátuma
Fájl lafisoft_szamla_se_sqlite3_4.1.0_teljes_2017.exe13 MB2017. 12. 02. 13:43
Bináris adat lafisoft_szamla_41x_bp_linux.tar.gz7.71 MB2017. 12. 02. 14:23
Bináris adat lafisoft_szamla_41x_altalanos_linux.tar.gz7.71 MB2017. 12. 02. 14:23
Kézikönyv: 
CsatolmányMéretFeltöltés dátuma
PDF ikon szamla_sqlite3_v41x_kezikonyv.pdf1.02 MB2016. 04. 01. 09:56

A program nem épül be az operációs rendszerbe.  Windows telepítőkészlet a c:\lafisoft könyvtárba másolja a program összetevőit, majd elkészíti az indító ikont az asztalon, és a program bejegyzést a start menüben. Ha pendrivére telepíti, hordozható számlázója lesz. Azaz, ha történetesen az  ügyfél gépén szeretne saját számlát készíteni, nincs semmi akadálya.

Az adatbázis motor sqlite, amit a Thunderbird levelező és a Firefox böngésző is használ.  Az adatbázis egyetlen fájlban tárolódik. ( szamla_fp_4_1_0_2016_utf8.db ) Történetesen ha használja a Windows és Linux verziót felváltva, az adatbázis mozgatásával mindkettőn tud dolgozni. A licensz szerződés szerint tetszés szerinti példányban telepítheti,de egy időben csak egy példányt használhat.

Telepítés teszés szerinti Linuxra:

Szükséges számára a libgtk-dev csomag. ( nagyobb legyen a 2.6.0 verziónál )

- a home könyvtáron belül kell készíteni egy tetszés szerinti alkönyvtárat,
- ki kell bontani a készített uj mappába a tar.gz csomag tartalmát,
- a szamla410 program fájl meghívásával indítható a program.

A program minden Linux alternatíván fut. Freepascalban készült, Lazarus fejlesztő rendszerrel, Zeos adatbázis kezelő komponens csomag felhasználásával. Adatbázis motor sqlite3.

 

A blackPhanter OS magyar fejlesztésű Linux-rendszer esetén:

http://www.blackpanther.hu vagy www.blackpantheros.eu

A program a LafiSoft és a blackPanther Europe megállapodása alapján ingyenes, de regisztráció köteles. A megrendelő kitöltése után nyílvántatásba vesszük, majd küldünk regisztrációs kódot és dokumentációt. Az adminisztrációs költség 4ezer Ft+ ÁFA. 

Több költség nem terheli a megrendelőt. Követési díj nincs. A frissítések letőlthetőek a LafiSoft vagy a blackPanther OS weboldaláról.

 

Egyéb Linux, Windows operációs rendszer esetén ( tehát a blackPanther OS kivételével ) :

 Követési díj nincs. A regisztráció kötelező, melynek egyszeri költsége 12ezer Ft+ÁFA.