Számlázó V 1.2.0 nettó 1s/2s 2018

Számlázó program általános célokra tervezve. 

Offline verzió:

Online verzió:

Használatba vétel előtt az online teszt pontban el kell fogadtatni a NAV által biztosított azonosító kulcsokat.  Ha ez megfelelő és a teszt sikeresen lefut, használható lesz az azonnali online bejelentő funkció. Amint egy számla eléri az  ÁFA limitet a program megpróbálja azonnal beküldeni. Ha ez nem sikerül, egy beküldő háttérprogram rendszeresen próbálkozik ezzel a feladattal.  A lezárástól számított 24 órán belül a számlának be kell érkeznie úgy hogy azt a NAV befogadta, erről elfogadó elektronikus választ küld amely tartalma alapján egyértelműen megállapítható hogy a teljes folyamat rendben lezajlott.

Regisztrálatlan verzió korlátozásai

Számlakiállító adatai a számlán demostrációs adatokkal cserélődik le. Online verzió számlabeküldési funkciói a NAV felé blokkolva.

Regisztráció:

 A megrendelő kitöltése után nyílvántatásba vesszük, majd küldünk regisztrációs kódot.
Terméktámogatás:  - telefonos tanácsadás, számítógépes távkapcsolat segitség. 

Program: 
CsatolmányMéretFeltöltés dátuma
Fájl lafisoft_szamlazo_nt2s_120_teljes_2018.1201.exe22.6 MB2018. 12. 01. 11:00
Fájl raktar_szamla_nt1s_31x_bde_online_frissites_2018.1201.exe9.19 MB2018. 12. 01. 11:00
Kézikönyv: 
CsatolmányMéretFeltöltés dátuma
PDF ikon felhasznaloi_kezikonyv_szamlazo_bde.pdf1.27 MB2018. 08. 09. 11:12

A program rövid ismertetése: 

Föbb törzsadatok: 

Alapanyag  törzs, vevők javitott adatok adatbázisa.

Fő ügyviteli folyamatok

-  belföldi számla, ( AKK,TAM,AM,0,5,18,27 % ÁFA kulcsokkal ), - devizás kétnyelvű számla, ( tetszés szerinti devizával egyenlőre angol/magyar nyelven  ) Alkalmazott nyomtatási számlaformátum a legegyszerűbb esetben az 1s, azaz az egysoros verzió. Itt az eladott tétel adatai egy sorban elférnek. A megnevezés a leghosszabb adatmező ami általában 80 karakter széles. Rövid megnevezések esetén ideális  megjelenítési formátum, mert tömör, egy a4-es lapon kb. 40 tétel is elfér.  Ha több információ szűkséges egy számlatétetésorról, átkacsolható a kétsosos üzemüre ahol több információ jelenetihető meg a számlán. 

Nettós rendszer, a program rászámolja az egységárra az ÁFÁ-t. Az anyagtörzsben mindkét ár látható, de a nettó eladási árat kell rögziteni.

Számlázáskor az eladott tétel kiválasztására alkalmazható a vonalkód olvasó is ha ez a funkció be van kapcsolva. Ügyfelenként megadható a kedvezmény százalék, fizetési módja, esetleges határideje. A program automatikusan feltölti a szerkesztett bizonylatokra. Az ügyfélhez rendelt esetleges kedvezmény  automatikusan korrigálja a 100%-os eladási árat. Az korábban elkészített bizonylatok kezelése rugalmas, bármikor javítható. Számlák esetében, ha ki lett nyomtatva az eredeti példány, a módosítási funkció blokkolásra kerül. A program rendelkezik helyreállítási funkciókkal.   Rendelkezik egy anyag mozgásait megjelenítő un. anyagkartonnal. Itt időrendi sorrendben látható az adott anyag értékesítései.

Föbb listák:

- kiállított bizonylatok listája egy időintervallumban ( összes bizonylat típusra ), kifizetetlen számlák,- egy vevő vásárlásai,stb. Ezeket folyamatosan bővítjük az ügyfeleink visszajelzési alapján. Nagyon sok információ olvasható a programokkal kapcsolatban a lafisoft weboldal GY.I.K ( Gyakran Ismételt Kérdések ) 

Regisztrálatlan verzió korlátozásai:  Számlakiállító adatai a számlán demostrációs adatokkal cserélődik le. Online verzió számlabeküldési funkciói a NAV felé blokkolva.

Terméktámogatás:  - telefonos tanácsadás, számítógépes távkapcsolat segitség.