Autószerviz raktárkészlet kezelő számlázó ( autó )

Autószervizek raktárkészlet kezelő és számlázó programja.

Kisebb autószervizek ügyviteli folyamatait tartalmazza, a munka felvételétől a számlázásig. A lite verzió azonos az alapverzióval, csak nincs benne készletkezelés, igy a regisztrációs díja a teljes verziónak a fele. Új megrendelőinknek, kérésre feltöltött cikktörzset is mellékelünk amely egy általános autószerviz anyagait tartalmazza. Ez közel négyezer tétel. 

Használatba vétel előtt az online teszt pontban el kell fogadtatni a NAV által biztosított azonosító kulcsokat.  Ha ez megfelelő és a teszt sikeresen lefut, használható lesz az azonnali online bejelentő funkció. 

Regisztrálatlan verzió korlátozásai

Számlakiállító adatai a számlán demostrációs adatokkal cserélődik le. Online verzió számlabeküldési funkciói a NAV felé blokkolva.

Regisztráció:

 A megrendelő kitöltése után nyílvántatásba vesszük, majd küldünk regisztrációs kódot.

Terméktámogatás: 

Telefonos tanácsadás, számítógépes távkapcsolat segitség. 

 

Regisztrációs díj: 
160 000Ft
Éves követési díj: 
16 000Ft

Egyszeri regisztrációs díjat kérünk.  Az árak bruttóban értendőek. 

A program verzió megnevezése   Rövidítés  

Offline verzió

regisztrációs díj

 

Online verzió

regisztrációs díj

 Lite verzió ( raktárkészlet kezelés nélkül)      SQL lite    Nem forgalmazzuk     120ezer Ft 
 Standard  verzió    SQL alap    Nem forgalmazzuk     160ezer Ft 

 

A regisztrációs díj tartalmaz egy év dijtalan követést. 

 

Esetleges forrás adatbázis konveziója a programunkba ( anyag,munkatörzs,partnertörzs ) : megállapodás alapján

Egyedi kérések, módosítások:   ( valamelyik alapverzió specializálása ) megállapodás alapján


 

Program: 
MéretFeltöltés dátuma
Fájl lafisoft_auto_netto_3.0.x_mysql_emb_teljes_2021_210905.exe18.64 MB2021. 09. 06. 08:31
Kézikönyv: 
MéretFeltöltés dátuma
PDF ikon felhasznaloi_kezikonyv_auto.pdf1.45 MB2018. 08. 09. 08:36

Kézikönyv tartalomjegyzéke: 

A program rövid ismertetése: 

Egyraktáras rendszer.  Az anyagok mozgatása bizonylat rendszerben történik. Egy bizonylat van amely minden esetben a készletet növeli, a bevételezés. A kiadási oldalnak több alternativája van. Tartalmazza a kötelező NAV exportot és az opcionális PTGSSZAH ABEV feladás funkciót.

Föbb törzsadatok: 

Alapanyag és munkatevékenység törzs, vevők és beszállók, javitott adatok adatbázisa.

Fő ügyviteli folyamatok

- bevétrelezés a raktári készletbe, munkafelvételi lapokkészitése a javitandó autókról,

- ajánlatok készítése,  előleg számla készítés,  szállítólevél a felhasznált anyagokról, belföldi számla, ( 0,5,18,27 % ÁFA kulcsokkal ), 

- devizás kétnyelvű számla, ( tetszés szerinti devizával egyenlőre angol/magyar nyelven  ) Kiadási oldalon soha nem kezeli a készletet, az ajánlat,előleg és devizás számla. Belföldi  számla esetén bizonylatonként eldönthető hogy levonja-e a készletet vagy sem. Alkalmazott nyomtatási számlaformátum a legegyszerűbb esetben az 1s, azaz az egysoros verzió. Itt az eladott tétel adatai egy sorban elférnek. A megnevezés a leghosszabb adatmező ami általában 80 karakter széles. Rövid megnevezések esetén ideális  megjelenítési formátum, mert tömör, egy a4-es lapon kb. 40 tétel is elfér.  Ha több információ szűkséges egy számlatétetésorról, átkacsolható a kétsosos üzemüre ahol több információ jelenetihető meg a számlán. 

Nettós rendszer, a program rászámolja az egységárra az ÁFÁ-t. Az anyagtörzsben mindkét ár látható, de a nettó eladási árat kell rögziteni.

Számlázáskor, bevételezéskor az eladott tétel kiválasztására alkalmazható a vonalkód olvasó is ha ez a funkció be van kapcsolva. Ügyfelenként megadható a kedvezmény százalék, fizetési módja, esetleges határideje. A program automatikusan feltölti a szerkesztett bizonylatokra. Az ügyfélhez rendelt esetleges kedvezmény  automatikusan korrigálja a 100%-os eladási árat. Az korábban elkészített bizonylatok kezelése rugalmas, bármikor javítható. Számlák esetében, ha ki lett nyomtatva az eredeti példány, a módosítási funkció blokkolásra kerül. A program rendelkezik helyreállítási funkciókkal.  Mivel minden mozgás bizonylatolt, egy menüpont meghívásával a pillanatnyi raktárkészlet újra szerkeszthető. Rendelkezik egy anyag mozgásait megjelenítő un. anyagkartonnal. Itt időrendi sorrendben látható az adott anyag  bevételezései,értékesítései.

Regisztrálatlan verzió korlátozásai:  Számlakiállító adatai a számlán demostrációs adatokkal cserélődik le. Online verzió számlabeküldési funkciói a NAV felé blokkolva.

Terméktámogatás:  - telefonos tanácsadás, számítógépes távkapcsolat segitség. 

 

 

Program verziók és jellemzőik táblázatos formában:

SQL

lite

SQL

alap

SQL

net

 

Kép,

videó

Operációs rendszerek amelyeken a program használható, telepíthető:            
  Windows XP  rendeléskor jelezni kell mert más teplepítő készletet kell használni    
  Windows 7,8,10    
  Linux ( 32bites Wine emulátorral )     
   

Képgaléria, videók: