Rólunk

Tevékenységi kör

A Lafisoft adatbázis kezelő alkalmazói szoftvereket fejleszt Windows és Linux operációs rendszerek alatt.Szakterülete a raktárkészlet kezelő és számlázó rendszerek fejlesztése egyedi igények szerint.1991 óta működik a vállalkozás. Sok éves fejlesztési tapasztalatai alapján joggal mondhatja, hogy nagy tapasztalatot szerzett ezen a téren, és szinte minden igényt ki tud elégíteni.

Kezdetben Clipper 5.0 fejlesztési rendszerben dolgozott. Vannak még ezen programozói nyelven íródott nagyon jól működő szoftvereik, azonban a haladás és a felhasználók igényei megkövetelték, hogy tovább fejlődjön és most már szinte minden programjuk Borland Delphi 3 majd 6 fejlesztői környezetben készülnek.Jelenleg Delphi Seattle RAD fejlesztő rendszeren fejlesztünk  új programokat, Windows és Android mobil telefonokra.

Linux és Windows kompatibilis programokat Freepascalban a Lazarus RAD fejlesztö rendszerrel készítünk.  Az adatbázis motor ezekben az esetekben mysql ha hálózati programról van szó, vagy sqlite ha helyi gépen, szólóban fut a program.

A Lafisoft tipikusan a kis és középvállalkozások egyedi igényeit kívánja kielégíteni megfizethető áron, kifejezetten profitorientált információs programmodulokkal. Minden esetben meghatározóak a megrendelő speciális igényei, amelyeknek kidolgozása a kész programot kiemeli a piacot jellemző szoftver túlkínálatból.

Szoros kapcsolatot építettünk ki ügyfeleinkkel, alapvetőek az instrukcióik és javaslataik, így elkerülhető, hogy a valóságtól elrugaszkodott, un. íróasztal fejlesztéseket készítsünk.  Megrendelése készítünk az általános verziókból speciális verziókat is, a ügyfél igényeihez igazítva a programot.