Teherfuvarozók számlázója

Nemzetközi teherfuvarozók számára készült számlázó program. Csak online verziója létezik, az offine bevonásra került. Három párhuzamos számlarendszere van. Előleg forint alapú, belföldi forint alapú, és angul nyelvű deviza alapú. Minden számlára egyenként megadható hogy egy számlatétel egy, kettő vagy három soros legyen. Ez nagyon rugalmassá teszi a programot hogy adott számla mindig a megelefő információ tartalommal rendelkezzen optimális tömörséggel. A képernyőképek jól bemutatják a lehetőségeket.

Online verzió:

Használatba vétel előtt az online teszt pontban el kell fogadtatni a NAV által biztosított azonosító kulcsokat.  Ha ez megfelelő és a teszt sikeresen lefut, használható lesz az azonnali online bejelentő funkció. Amint egy számla eléri az  ÁFA limitet a program megpróbálja azonnal beküldeni. Ha ez nem sikerül, egy beküldő háttérprogram rendszeresen próbálkozik ezzel a feladattal.  A lezárástól számított 24 órán belül a számlának be kell érkeznie úgy hogy azt a NAV befogadta, erről elfogadó elektronikus választ küld amely tartalma alapján egyértelműen megállapítható hogy a teljes folyamat rendben lezajlott.

Regisztrálatlan verzió korlátozásai

Számlakiállító adatai a számlán demostrációs adatokkal cserélődik le. Online verzió számlabeküldési funkciói a NAV felé blokkolva.

Regisztráció:

 A megrendelő kitöltése után nyílvántatásba vesszük, majd küldünk regisztrációs kódot.
Terméktámogatás:  - telefonos tanácsadás, számítógépes távkapcsolat segitség. 

Regisztrációs díj: 
50000Ft
Éves követési díj: 
10000Ft
Program: 
MéretFeltöltés dátuma
Fájl lafisoft_fuvarozo_nt3s_1.2.0_online_teljes_2018.1201.exe19.27 MB2018. 12. 01. 10:54
Kézikönyv: 
MéretFeltöltés dátuma
PDF ikon lafisoft_4s_teherfuvarozo_1_2_0_kezikonyv.pdf1.81 MB2016. 03. 15. 17:47

Föbb törzsadatok: 

 

Alapanyagtörzs, vevő adatok adatbázisa.

 

Föbb listák:

- kiállított bizonylatok listája egy időintervallumban ( összes bizonylat típusra ), kifizetetlen számlák,- egy vevő vásárlásai,stb. Ezeket folyamatosan bővítjük az ügyfeleink visszajelzési alapján. Nagyon sok információ olvasható a programokkal kapcsolatban a lafisoft weboldal GY.I.K ( Gyakran Ismételt Kérdések ) 

Regisztrálatlan verzió korlátozásai:  Számlakiállító adatai a számlán demostrációs adatokkal cserélődik le. Számlabeküldési funkciói a NAV felé blokkolva.

Terméktámogatás:  - telefonos tanácsadás, számítógépes távkapcsolat segitség. 

Az alábbi videók jól bemutatják a legfontosabb folyamatokat függetlenül felületet adó operációs rendszertől és program variánstól. Jól értelmezhetőek, mert minden LafiSoft programban tipikusak ezek a megoldások.