Raktárkészlet kezelő és számlázó (anyagkereskedő alap)

Anyagkereskedő kisvállalkozások számára tervezett egyraktáras rendszer.  Az anyagok mozgatása bizonylat rendszerben történik.  Ebben a variánsban nincs darabjegyzék és gyártás rendszer. Nettós rendszer, a program rászámolja az egységárra az ÁFÁ-t. Az anyagtörzsben mindkét ár látható, de a nettó eladási árat kell rögziteni. Számlázáskor, bevételezéskor az eladott tétel kiválasztására alkalmazható a vonalkód olvasó is ha ez a funkció be van kapcsolva.

Kezelt bizonylat tipusok:

  • bevételezés,
  • szállítólevél, ( mindig csökkenti a készletet )
  • belföldi számla, ( áfamentes,5,18,27 % ÁFA kulcsokkal )
  • FAD számla ( fordított adózású számla )
  • devizás kétnyelvű számla, ( tetszés szerinti devizával egyenlőre angol/magyar nyelven  )
  • ajánlat bizonylat,
  • előleg számlák

Kiadási oldalon soha nem kezeli a készletet, az ajánlat, előleg és devizás számla. Belföldi és a FAD számla esetén bizonylatonként eldönthető hogy levonja-e a készletet vagy sem.

Online számlázás:

Használatba vétel előtt az online teszt pontban el kell fogadtatni a NAV által biztosított azonosító kulcsokat.  Ha ez megfelelő és a teszt sikeresen lefut, használható lesz az azonnali online bejelentő funkció.

Regisztráció:

Regisztrálatlan verzió korlátozásai:  Számlakiállító adatai a számlán demostrációs adatokkal cserélődik le. Online verzió számlabeküldési funkciói a NAV felé blokkolva. Maximálisan kiállítható bizonylatok száma tipusonként 10-re limitálva.

Terméktámogatás:  - telefonos tanácsadás, számítógépes távkapcsolat segitség. 

 

Regisztrációs díj: 
120 000Ft
Éves követési díj: 
16 000Ft

 

 

Alkalmazott nyomtatás számlaformátum a legegyszerűbb eset az 1s, azaz az egysoros verzió. Itt az eladott tétel adatai egy sorban elférnek. A megnevezés a leghosszabb adatmező ami általában 80 karakter széles. Például egy vasboltnak ideális számla megjelenítési formátum, mert tömör, egy a4-es lapon kb. 40 tétel is elfér. Kétsoros elrendezés esetén minden eladott tételnél megjelenik a második sorban 2 db. 80 karakter széles megjegyzés. 

Ügyfelenként megadható a kedvezmény százalék, fizetési módja, esetleges határideje. A program automatikusan feltölti a szerkesztett bizonylatokra. Az ügyfélhez rendelt esetleges kedvezmény  automatikusan korrigálja a 100%-os eladási árat.  Az korábban elkészített bizonylatok kezelése rugalmas, bármikor javítható. Számlák esetében, ha ki lett nyomtatva az eredeti példány, a módosítási funkció blokkolásra kerül. A program rendelkezik helyreállítási funkciókkal.  Mivel minden mozgás bizonylatolt, egy menüpont meghívásával a pillanatnyi raktárkészlet újra szerkeszthető. Rendelkezik egy anyag mozgásait megjelenítő un. anyagkartonnal. Itt időrendi sorrendben látható az adott anyag bevételezései,értékesítései.

listák:

- kiállított bizonylatok listája egy időintervallumban ( összes bizonylat típusra )
- kifizetetlen számlák,
- egy vevő vásárlásai, egy termék eladásai, stb.

Ezeket folyamatosan bővítjük az ügyfeleink visszajelzési alapján. Nagyon sok információ olvasható a programokkal kapcsolatban a lafisoft weboldal GY.I.K ( Gyakran Ismételt Kérdések ) lapján http://lafisoft.hu/gyik

 

Program fő jellemzői 

  A program ÁFA rendszere:  Adómentes (AM,AKK,TAM,AM stb.) ,5,18,27%
  Adatbázis szerver:  Mysql, MariaDB 
  Alkalmazott programozási nyelv:   Embarcadero Delphi V 10.x 
  Nyomtatási rendszer, tablóméret  Grafikus ( Quickreport ) A4 méret
  Képernyő felbontás:  Minimum: 1200x750 (HD) 

 

Képgaléria, bemutató videók: