Teherfuvarozók számlázója ( fuvar )

Nemzetközi teherfuvarozók számára készült számlázó program Három párhuzamos számlarendszere van. Előleg forint alapú, belföldi forint alapú, és angul nyelvű deviza alapú. Minden számlára egyenként megadható hogy egy számlatétel egy, kettő vagy három soros legyen. Ez nagyon rugalmassá teszi a programot, hogy adott számla mindig a megfelelő információ tartalommal rendelkezzen optimális tömörséggel. A képernyőképek jól bemutatják a lehetőségeket.

Regisztrálatlan verzió korlátozásai

Számlakiállító adatai a számlán demostrációs adatokkal cserélődik le. Online verzió számlabeküldési funkciói a NAV felé blokkolva.

Regisztráció:

Írásbeli megrendelő, (levél, fax, email) név, cím, adószám feltüntetésével.   A megrendelést nyílvántatásba vesszük, majd küldünk regisztrációs kódot és a program telepitő készletét. A vásárlásra az internetes értékesités szabályai érvényesek amely tartalamazza a 15-napos visszatéritési garanciát a és ezen belül a vevő vételtől való elállási jogát. A regisztrációs dij fizetési módja banki átutalás 8-15 napos fizetési határidővel, amelyhez szükséges számlát a megrendelést követően adunk ki. 

Terméktámogatás:

Dijtalan program frissítések, telefonos tanácsadás. Számítógépes távsegítség (Teamviever)  távezérlő program segitségével. Kérésre feltelepitjük a programot, illetve a távszoftver segitségével a felmerült üzemeltetési problémákon is segitünk. 

Nagyon sok információ olvasható a programokkal kapcsolatban a lafisoft weboldal GY.I.K ( Gyakran Ismételt Kérdések )  rovatában.

Regisztrációs díj: 
60 000Ft
Éves követési díj: 
16 000Ft
Kézikönyv: 
MéretFeltöltés dátuma
PDF ikon lafisoft_4s_teherfuvarozo_1_2_0_kezikonyv.pdf1.81 MB2016. 03. 15. 17:47